FOR TILREISENDE

Overnatting for tilreisende
Vi tilbyr husverter for de tilreisende studentene. Husvertene består hovedsakelig av NMBU-studenter, som åpner sine dører for én eller flere studenter som deltar på Energiseminaret. Det er en gyllen mulighet til å få gratis overnatting og stifte nye bekjentskaper på samme tid.

Refusjon av reiseutgifter
Vi tilbyr inntil 600kr i reiserefusjon til 25 tilreisende studenter som kjøper seminarbillett. Meld deg på så fort som mulig, så sender vi deg mer informasjon.

Kveldsmat og frokost
Tilreisende studenter får i tillegg gratis kveldsmat på torsdagen, samt frokost fredag, lørdag og søndag. Det vil bli felles servering like ved der seminaret holdes.

Gallamiddag og fest på samfunnet
På fredagen arrangeres det gallamiddag for alle seminarets deltakere. Det blir en hyggelig kveld med nydelig mat og god underholdning. Se billett i linticket. Samme kveld arrangeres det også festkveld på Samfunnet i Ås. Tema for festkvelden er 30-tallsfest, og vil passe godt til gallaantrekket.

Pizzakveld
Vi arrangerer også egen pizzakveld for tilreisende studenter og frivillige på lørdagen. Billett vil kunne kjøpes når arrangementet nærmer seg. Pizzakvelden blir en hyggelig avslutning på seminarhelgen.

Hvor
Energiseminaret holdes i Aud.Max på NMBU. Du finner veibeskrivelse her.

Har du spørsmål om ordningen for de tilreisende, ta kontakt med oss gjennom ARRANGEMENT@ENERGISEMINARET.COM