Frivillige 2017

Energiseminaret 2017 er over, og mange timer med frivillig arbeid har blitt lagt ned for å kunne gjennomføre arrangementet.  Her kommer en liten presentasjon av de fantastiske folkene som i år har vært med på å skape tidenes seminar.

Årets styre består (fra venstre) av programansvarlig Aleksander Heen, frivilligansvarlig Martin Haug, profileringsansvarlig Siri Øvrewall, leder Christoffer Bouwer, Nestleder Ina Elisabeth Hvam Lindmark, økonomiansvarlig Jon Krogvold og arrangementsansvarlig Tiril Bratt._HAS9957.jpg

Første gruppe som skal presenteres er økonomigruppen. Det er denne gruppen som har ansvaret for å skaffe samarbeidspartnere, sponsorer og å holde orden på pengestyret under Energiseminaret 2017.

_has9896

Neste gruppe er programgruppen. Denne gruppen har ansvaret for å skaffe, og holde kontakt med, de flinkeste og mest intressante foredragsholderene.

_has9858

Deretter kommer promoteringsgruppen. Denne gruppen arbeider med å nå ut til flest mulig både her på NMBU og på andre universiteter i hele Norge. I tillegg har de ansvar for Energiseminarets rolle i media.

_has9875

Videre har vi arrangementgruppen. Denne gruppen tar for seg alt det praktiske rundt seminaret, fra transport av tilreisende til ordning av lokaler. Dette er problemløserne, de som jobber for at seminaret skal gå knirkefritt.

_has9885

Så har vi en gjeng med frivillige som skal ta «det tunge løftet» i selve seminarhelgen, og jobber for at vi skal få et knakende godt seminar.

_has9830

Til slutt har vi sosialgruppa som passer på at alle de frivillige er inkludert og sørger for at arbeidet blir en lek!

_has9843

Vi gleder oss alle til å se dere på Energiseminaret 2017!