For tilreisende

Refunderingsskjema

Viktig informasjon: 

Frokost på fredag og lørdag starter klokken 0800. Fredag vil den være i TF Fløy 3, og lørdag i TF – kantina. Husvertene vet hvor dette er, og vil geleide dere dit. Søndag vil det også være frokost i TF – kantina i en lengre periode, slik at dere får spist før tilbakereisen.

Dersom noe er uklart, send spørsmål til arrangement@energiseminaret.com. Hvis det er kritisk kan du ringe 924 82 263  eller  995 33 033.

Transport for tilreisende

I fjor hadde vi deltakere fra hele Norge, og til og med noen fra Sverige! Energiseminaret er stolte over det, og av den grunn har vi økt antall sponsede tilreisende med 25%, altså fra 80 til 100. De første 100 påmeldte får dekket opp til 600 kr i reiseutgifter tur-retur til Energiseminaret 2017!

Refusjonsskjema må være sendt på mail til oss innen 10. mars for å få refusjon. 

Overnatting for tilreisende
Energiseminaret fikser overnatting for alle tilreisende deltagere som ønsker det. Overnattingen vil hovedsakelig vil være hjemme hos studenter ved NMBU. Denne ordningen har fungert veldig bra ved tidligere seminar, og vi har opplevd at det har blitt stiftet bekjentskap på tvers av studiesteder. Det å bo hos andre studenter er både hyggelig og sosialt, og en god måte å bli kjent med studentlivet i Ås.

Dersom du har spørsmål eller konkrete ønsker om overnatting, send mail til arrangement@energiseminaret.com.