Helgefrivillig 2022

Energiseminaret er ikke mulig å arrangere uten fantastiske helgefrivillige. Derfor søker vi nå deg som ønsker å være med på å arrangere ES2022!

Meld deg på her!

https://forms.gle/wVpsQhKy414SoAqd8

Som helgefrivillig bidrar du med praktiske oppgaver under seminarhelgen. Fra å ta i mot folk ved inngangen til å styre lyd og lys – det er mye å velge mellom, og arbeidstider tilpasses best mulig dersom du vil se spesifikke foredrag. Du kan også hjelpe til i forkant av seminaret ved å stå på stand i samarbeid med markedsføringsgruppen.

Det skal være moro å være frivillig i Energiseminaret! Derfor har vi jevnlig sosiale aktiviteter der frivillige fra de ulike gruppene møtes og blir kjent. Som frivillig får man også gratis seminarpass så man kan få med seg seminaret. I tillegg gir et verv som frivillig verdifull erfaring og en attest som tar seg godt ut på CVen.

Vi trenger mange helgefrivillige, og håper å høre fra deg!