Energiseminaret 2021 blir heldigitalt!

Energiseminaret 2021 blir heldigitalt! Vi gleder oss til å invitere på heldigitalt energiseminar! Grunnet dagens situasjon vil vi ikke åpne for publikum, men tilbyr live streaming til hvor som helst i landet, i kollektiv på storskjerm eller i sengen! Samle de du bor med, delta på vår bildekonkurranse og gled deg til to dager med spennende og lærerike foredrag!

Seminaret vil bli gratis for alle! Vi streamer via TAME, hvor du enkelt kan både følge med på seminaret, samt delta på digitale stands og chatte med både bedrifter, næringsliv og våre spennende foredragsholdere.

Meld deg på via linken under! Trykk på den grønne knappen, og registrer deg med navn, mail og institusjon, eksempelvis
navn: “Torvald Larsen”, institusjon: “NMBU” og stilling: “Student”. Når du er registrert vil du motta en mail som bekrefter din påmelding.

Hvis det oppstår noen problemer, det er noe dere ikke forstår eller man trenger hjelp, så er det bare sende oss en melding på Facebook siden vår eller via mail: arrangement@energiseminaret.com / profilering@energiseminaret.com.

Påmelding: https://energiseminaret2021.w.tame.events