PECHA KUCHA 2020

Energiseminaret og Vitenparken Campus Ås inviterer til PechaKucha-kveld torsdag 19. november kl.18:00. Dette er en oppvarming til Energiseminaret 2021 som er i mars.

På PechaKucha-kvelden får vi se og høre presentasjoner der forskere, fagfolk og andre ildsjeler viser 20 bilder og snakker i 20 sekunder til hvert lysbilde. Foredragsholderne har altså bare 6 minutter og 40 sekunder på å fremføre sine innlegg. 

Energiseminaret blir arrangert for tiende gang i 2021, derfor vil temaene på Pecha Kucha speile de 10 årene som har gått. I tillegg til spennende foredrag, vil også tema for Energiseminaret 2021 blir sluppet! 

Vitenparken stiller med gratis fingermat, som serveres til alle deltakere. Det vil også være en pop-up vinbar på Vitenparken som kan benyttes. Program kommer!

Arrangementet er fullt, men sett deg gjerne opp på venteliste ved å sende mail til intern.@energiseminaret.com.

Vi gleder oss og håper på å se deg der!

Her er årets plakater for PechaKucha. De er printet av Epson som vi har en samarbeidsavtale med. De printer med blekk heller enn laser, noe som er svært energieffektivt, har mindre utslipp, går raskere og jobber for en grønn teknologi innen ozongass.