Møt gjengen bak Energiseminaret 2015!

Siden lenge før jul har et godt antall mennesker jobbet jevnt og trutt for at det skal bli et energiseminar i 2015. Dette er styret, bestående av leder, nestleder, programansvarlig, økonomiansvarlig, profileringsansvarlig, arrangementsansvarlig og frivillig ansvarlig. Slik ser denne herlige gjengen ut:

DSC06402
Peder Wessel (arrangementansvarlig), Anja Smit (økonomiansvarlig), Kaisa Gamman (frivilligansvarlig), Linn Tabita Milde (leder), Helle Myrthel Kvalvik (profileringsansvarlig), Ingrid Vatne (programansvarlig), Erik Risvold Ystgård (nestleder)

Utover høsten fikk de med seg hver sin gjeng med frivillige som jobber iherdig for å få på plass alt fra lokaler og foredragsholdere til det økonomiske. Alle disse fantastiske menneskene, inkludert styret, utgjør denne gjengen: DSC06433-Edit

Vi er alle kjempegira på å gi dere tidenes beste og mest lærerike og inspirerende seminar noen sinne! Vi gleder oss til tiden framover og ikke minst til seminaret.